S'amplia el termini per presentar candidatures a la Beca Rotary Impuls a l'emprenedoria 2021
Edició/ 5 de Juliol de 2021

Els projectes es poden presentar fins al 31 d’octubre

La Beca Rotary Impuls a l'emprenedoria, organitzada pel Rotary Club de Cerdanyola i l'Ajuntament, té com a finalitat distingir la millor Iniciativa local emprenedora de persones joves emprenedores, preferentment de Cerdanyola del Vallès

El Club Rotary de Cerdanyola i l'Ajuntament han ampliat la convocatoria de la 9a edició de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2021 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora de la ciutat. Aquesta beca té l'objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès. Enguany, el Club Rotary de Cerdanyola donarà dues beques, una corresponent a l'any 2021 i l’altra corresponent al 2020, quan la beca no es va convocar com a conseqüència  de la pandèmia generada per la COVID-19.

Ambdues beques estaran dotades amb :e

  • 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  • Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions:
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
    • Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T
  • Diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica fins al 31 d’octubre.

Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable.

 

Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica
Àrea de creació i consolidació d’empreses
93 594 70 50 
consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

Comparteix