Inici de sessió d'usuari

SENER a la Setmana Aeroespacial de l'Exèrcit de l'Aire
Edició/ 21 de Maig de 2015

SENER participa a la primera edició de la Setmana Aeroespacial de l'Exèrcit de l'Aire, que tindrà lloc en la Caserna General de l'Exèrcit de l'Aire, a Madrid, del 26 al 28 de maig. SENER estarà present amb un estand des del qual oferirà informació sobre les seves capacitats globals en enginyeria, producció d'equips i integració de sistemes, així com sobre els seus projectes més rellevants en Espai, Defensa i Aeronàutica i Vehicles. A més, dins el programa de conferències, el director de Programes de Aeroespacial de SENER, Fernando Quintana, oferirà la ponència 'Futur dels sistemes de míssils de defesa aèria', el dimecres 27 de maig a les 12h.

En Espai, pot conèixer la seva participació en el satèl·lit espanyol d'observació terrestre SEOSAT / Enginy, en què SENER és el contractista principal de la càmera d'altes prestacions que constitueix la càrrega útil principal del satèl·lit. Un projecte en el qual SENER ha dut a terme des del disseny, la integració i els assajos de l'equip, fins al lliurament al constructor final del satèl·lit. En els 50 anys d'història de SENER a Aeroespacial, han estat 260 equips i sistemes els embarcats amb èxit en satèl·lits i vehicles espacials, la majoria d'ells per agències com NASA, ESA, JAXA i Roscosmos.

En Defensa, els treballs en els programes Meteor, SMU i Iris-T reflectiran la posició de SENER com a subministrador clau de Sistemes d'Actuació i Control a Europa, segment en el qual l'empresa està considerada un centre d'excel·lència. També donarà compte dels seus avenços en el disseny i producció d'unitats de procés d'imatges, com la targeta Ihu / IPU, operativa en diversos sistemes de reconeixement tàctic (Pods RecceLite, Litening i Recce-UAV).

Finalment, en Aeronàutica i Vehicles, la seva exposició es centrarà en mostrar les seves capacitats per modernitzar i estendre la vida útil, en almenys 15 anys, d'helicòpters AB-212 de l'Armada Espanyola. En aquest projecte, s'ha realitzat un disseny totalment adaptat a les necessitats de l'usuari i ha incorporat sistemes d'última generació que milloren la seva operativitat mitjançant la incorporació de nous sistemes de missió dels quals mancava el model original (EFIS, RADAR, FLIR, AIS ... ). En aquest àmbit, SENER desenvolupa productes per a la fabricació, muntatge i proves de components i equips aeronàutics com utillatge avançat (tooling), línies automàtiques de fabricació i bancs d'assajos, entre d'altres, com els recents treballs duts a terme en el sistema especial de manipulació per facilitar l'acoblament de les grans peces mòbils de l'avió KC-390.

Font: web SENER

Comparteix