Inici de sessió d'usuari

SENER participa en ASNE Day
Edició/ 13 de Abril de 2015

Per tercer any consecutiu, SENER ha participat en l'edició 2015 de Asne Day, el Congrés anual organitzat per l'Associació d'Enginyers Navals Militars dels Estats Units. Com en anys anteriors, la cita va tenir lloc a Arlington, prop de Washington DC, i en aquesta ocasió va tenir lloc els dies 4 i 5 de febrer. L'esdeveniment reuneix un nombre significatiu de les drassanes militars i empreses relacionades, tots nord-americans, que van a veure les novetats del sector, tant en les presentacions tècniques com a la zona d'exhibició, on SENER comptava amb un estand propi.

SENER presentar les recents novetats del Sistema FORAN, així com els serveis que ofereix d'enginyeria naval i disseny de vaixells. És destacable la capacitat de FORAN per al disseny inicial i la seva transició a etapes posteriors, en un procés continu que permet completar el vaixell des que s'estableixen els paràmetres principals fins a l'últim pla de producció.

FORAN és un sistema avançat àmpliament utilitzat a nivell mundial en el sector naval militar, amb empreses com BAE Systems al Regne Unit, Navantia a Espanya o Severnoye a Rússia, entre d'altres. A Amèrica del Nord gaudeix d'un gran respecte i és utilitzat per empreses com ara la drassana Eastern Shipbuilding a Florida.

SENER està realitzant una intensiva tasca a la zona d'Amèrica del Nord, on ofereix solucions innovadores que poden cobrir les noves demandes del sector de la construcció naval militar i comercial. Un equip format per Verónica Alonso, Responsable de l'Àrea d'Amèrica del Nord de SENER Naval i Antonio Valderrama, Enginyer Consultor de FORAN, van acudir a l'esdeveniment per part de SENER. 

Font: web de SENER

Comparteix