SensSolution guanya el concurs Ecoemprenedor XXI
Edició/ 19 de Octubre de 2015

El passat dijous 15 d'octubre es van lliurar els tres premis del concurs EcoEmprenedorXXI, una iniciativa conjunta de la Caixa, Barcelona Activa i KIC InnoEnergy per promoure la creació d'empreses innovadores i amb alt potencial de creixement en l'àmbit de les energies renovables a Espanya.

Amb un premi de 15.000 euros, el projecte guanyador ha estat SensSolution, una plataforma de sensors per a la monitorització a temps real del tractament d'aigües. Aquest sistema, finalista a la tercera edició del Programa Generació d'Idees del Parc de Recerca UAB, analitza els paràmetres fisicoquímics i bacteriològics de les aigües i permet la prevenció de l'aument de càrregues contaminants (bacteris, protozous, pH, fosfats) com la legionella pneumophilia activa.

Es tracta d'una plataforma IOT, autosostenible energèticament i de baix cost, amb capacitat per recollir dades a temps real de més de 20 sensors diferents i transmetre'ls via internet a un sistema de processament Big Data. La recollida, anàlisi i avaluació d'aquesta informació permet a SensSolution avisar al client en cas de tendències negatives o contaminacions puntuals en les aigües, així com desenvolupar una previsió.

Per llegir tota la notícia, premeu l'enllaç.

FONT: PRUAB

Comparteix