Inici de sessió d'usuari

Sepmag, més reconeixement internacional
Edició/ 30 de Juliol de 2012

La tecnologia de separació biomagnètica de Sepmag incrementa el seu reconeixement internacional

Sepmag Systems, empresa amb seu al PTV, va tornar de la reunió anual de la AACC (American Association of Clinical Chemistry), celebrada a Los Ángeles, amb la satisfacció d’haver fet un pas més en la difusió internacional de la seva tecnologia de separació biomagnètica.

La participació a la Clinical Lab Expo ha generat noves col·laboracions, tant amb start-ups nord-americanes com amb grans empreses japoneses. Arrel d’aquestes trobades, s’han iniciat quatre nous programes d’avaluació dels sistemes de separació biomagnètica, dos dels quals van comoençar el mateix 23 de juliol aprofitant l’infraestructura de que disposa Sepmag als EEUU.

Sepmag ha aprofitat la trobada anual per organitzar un dels Industry Workshops que l’AACC incorpora al seu programa. El taller titulat ‘Validació dels processos de separació biomagnètica: claus per millorar la reproductibilitat de kits de diagnòstic In Vivo’ va convocar a responsables de producció i R+D, tant d’empreses de diagnòstic com de fabricants de partícules magnètiques, provinents dels EEUU, Europa, Japó i Austràlia. El seminari va recollir els resultats de la recerca científica aplicada que Sepmag ha dut a terme els darrers anys i com fer-los servir per millorar els processos productius que incorporen l’ús de partícules magnètiques, per monitoritzar-los i per validar la reproductibilitat dels productes resultants.

 

Font i fotografia: notícia de www.ptv.cat 24/07/2012

Comparteix