Inici de sessió d'usuari

Sevibe Cells, Web Mèdica Acreditada
Edició/ 24 de Setembre de 2012

SevibeCells ha rebut la certificació de Web Mèdica Acreditada, programa de qualitat i certificació de webs mèdiques atorgat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Web Mèdica Acreditada (WMA) es va iniciar el 1999 i constitueix un servei a la societat, independent i sense ànim de lucre, que el seu objectiu fonamental és la creació d'una comunitat de webs mèdiques de confiança i de qualitat, que ofereixen informació i serveis de salut amb les majors garanties possibles. El programa de certificació es basa en l'aplicació i compliment d'un conjunt de criteris de qualitat, que es troben recollits en el Codi de Conducta de WMA.

Per aconseguir aquesta certificació el web de Sevibe Cells ha estat sotmès a un procés d'avaluació dels seus continguts basats en els criteris del Codi de Conducta establert pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona que avalen que els continguts de salut presents en el nostre web són de qualitat i amb rigor científic.

L'obtenció d'aquesta acreditació és una mostra dels valors de Sevibe i del seu esforç per oferir a les famílies interessades en el nostre servei la màxima informació clara i veraç sobre la conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical.

 

Font i fotografia: notícia de www.sevibe.es 21/09/2012

TAGS sevibe, web
Comparteix