Sincrotró ALBA i l'empresa Henkel signen acord de col·laboració
Edició/ 18 de Març de 2013

El Sincrotró ALBA aconsegueix amb aquest acord amb Henkel una de les seves grans fites: la col·laboració amb la indústria en recerca i desenvolupament al més alt nivell científic i tecnològic. Henkel és la primera empresa en signar un acord de col·laboració de R+D amb ALBA en matèria d’aplicacions industrials de las tècniques de sincrotró. Amb aquest acord Henkel potencia la seva ja ben demostrada capacitat en R+D i aposta per les capacitats del Sincrotró ALBA.

La multinacional Henkel i el Sincrotró ALBA, gestionat per CELLS, han anunciat la signatura d’un acord de col·laboració en projectes de recerca i desenvolupament de nous productes utilitzant les tècniques de llum sincrotró. Ramon Bacardit, Vicepresident Mundial de R+D d’adhesius de Henkel, ha jugat un paper molt actiu i crucial per a la obtenció d’aquest acord. Caterina Biscari, Directora de CELLS, i Ramon Pascual, President de la Comissió Executiva de CELLS, han promocionat i fomentat aquesta col·laboració.

Per ampliar la noticia: http://www.clipmedia.net/ficheros/2013/02_feb/su698.pdf

Font: http://www.aeptv.org/index.php?option=com_content&view=article&id=269%3A2013-02-26-10-29-26&catid=14%3Anoticies-del-ptv-i-parcs-tecnologics&Itemid=4&lang=ca

Comparteix