Inici de sessió d'usuari

S'inicia el procés de selecció per al curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
Edició/ 17 de Febrer de 2020

Les persones seleccionades que superin el curs s'incorporaran a una empresa en la categoria d'auxiliar de geriatria i amb una contractació de caràcter indefinit.

El procés de selecció per accedir al curs es realitzarà el 25 de febrer al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica i el farà l'empresa CLECE VITAM amb l'objectiu de seleccionar a les persones, que després de superar el curs, s'incorporaran a l'empresa en la categoria d'auxiliar de geriatria en la nova Residència Clece Vitam Ceritània de Cerdanyola del Vallès amb una contractació de caràcter indefinit.

Per accedir a aquest curs és imprescindible tenir EGB, ESO o estudis superiors. En cas de persones de fora de l'Unió Europea, els estudis equivalents homologats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Cal aportar original i fotocòpia de la titulació.

Les persones interessades en fer el curs, s'han d'adreçar a la Masia Can Serraparera (avinguda de Roma s/n) i omplir la sol·licitud abans del 25 de febrer.

El curs amb el certificat de professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials tindrà una durada de 450 hores (370 hores de teoria i 80 hores de pràctiques) es durà a terme a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en col·laboració amb l'empresa CLECE VITAM, la Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Comparteix