Inici de sessió d'usuari

S’obren les inscripcions la 9a edició del programa Accelera el Creixement - Especial post Covid-19
Edició/ 4 de Juny de 2020

Fins al 6 de juliol, les pimes de Cerdanyola es poden sumar al Programa Accelera el Creixement. Aquest programa liderat per la Diputació, gestionat amb PIMEC i amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola té com objectiu potenciar al creixement de les  Pimes .

Mitjançant un programa intensiu de formació, i mentoratge es facilitem  les eines i el suport necessaris perquè les pimes identifiquin les claus d’èxit per al seu desenvolupament a partir d’un full de ruta validat per persones expertes en el foment del creixement empresarial.

Des de l’any 2012 PIMEC i la Diputació de Barcelona ajuden en cada edició del programa a 50 pimes de la província de Barcelona, proporcionant serveis i incidint en elements claus per al creixement dels negocis com la transformació digital, l’organització, la comercialització i la internacionalització, entre altres.

Si voleu més informació /o esteu interessats en participar podeu posar-vos en contacte. Àrea Empresa Servei Municipal del Treball i Promoció Econòmica.

Email:

empresa@cerdanyola.cat 

Tel: 93.580.88.88. Ext: 3611 i 3804  

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Comparteix