Inici de sessió d'usuari

Solucions de comunicació a mida!
Oriol/ 13 de Maig de 2013

Els darrers mesos estem donant suport a diversos projectes de professionals i nous negocs que busquen disposar d'una completa plataforma de promoció a Internet a baix cost. En aquesta línia, des de CREA'T proposem com a mètode de treball un treball previ de concretar les necessiats de la demanda i definir els objectius i espectatives que es cerquen en el nou projecte digital. D'aquesta manera aconseguim acotar el projecte i també preveure fases posteriors de desenvolupament, però que no cal desenvolupar ni fer la inversió en aquest moment inicial.

La nostra concepció dels projectes sempre és des del punt de vista d'una estratègia de comunicació i marqueting i la tecnologia la supeditem als objectius que estem plantejant. D'aquesta manera aconseguim desenvolupar projectes web molt coplets i que responen a les necessitats i demandes dels clients i a preus assequibles per plantejar-se inversió. En aquesta línia hem desenvolupat, darerament els projectes Garcia i Andrade advocats, Granja Sant Llop i Horta Pla de Munt.

Tots tres projectes arribaven amb demandes diferents i s'ha treballat amb ells per donar-los respsta a les seves demandes d'arribar a nous sectors de mercat, noves maneres de relacionar-se amb la seva clientela i la seva xarxa de distrbució i també plantejar-se part de l'operativa de venda i cobrament en linia.

 

Comparteix