Inici de sessió d'usuari

Subvencions per afavorir l'autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil donades d'alta com a autònomes
Edició/ 7 de Setembre de 2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 d'octubre

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria de subvencions adreçades a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil que compleixen el requisit d'estar donats d'alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos ininterromputs.

L'objecte de la subvenció és afavorir la incorporació al mercat de treball de les persones joves mitjançant ajuts a la creació de treball autònom i garantir uns ingressos mínims a l'inici de l'activitat econòmica.

La quantia màxima d'aquesta subvenció és de 9.900,00 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent. Si la permanència està entre 8 i 12 mesos ininterromputs l'import serà de menor quantia, en funció de la taula següent:

MESOSIMPORT SUBVENCIÓ
Menys 80
86.364
97.071
107.779
118.486
129.900

Podran sol·licitar aquests ajuts els i les joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que s'hagin donat d'alta com a treballadors/es autònoms des de l'1 d'octubre de 2017 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció, el 15 d'octubre.

Per a més informació i suport en els tràmits us podeu dirigir a l'àrea de creació i consolidació d'empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Entitat col·laboradora de la Xarxa Catalunya Empren.

Tel.  935 947 050

email: consolidacioiempresa@cerdanyola.cat.


Més informació sobre la convocatòria

Comparteix