Tercera convocatòria BlockStart per a solucions innovadores de blockchain
Edició/ 26 de Abril de 2021

BlockStart és un programa d'associació europeu que busca empreses emergents en forma de pimes, de tots els països associats a la Unió Europea (UE) i H2020 que treballin amb blockchain i altres tecnologies de registre distribuït.  

BlockStart és un programa intensiu d’acceleració dirigit per un mentor en 3 etapes que dura 6 mesos. Comença amb l’Ideation Kick-off, un esdeveniment de trobada entre pimes d’usuaris finals i proveïdors de solucions, després que els desenvolupadors de blockchain / DLT amb més èxit siguin admesos en una fase de prototip de 4 mesos destinada a donar suport a l’adaptació del producte / mercat de les seves solucions.  

Finalment, durant l’etapa pilot de dos mesos, les empreses que treballen amb blockchain i altres DLT tindran una oportunitat única per validar i pilotar les solucionsi refinar els seus productes, fer créixer el seu negoci i treballar estretament amb clients potencials (pimes usuàries finals). 

La quantitat màxima de finançament que cada desenvolupador de blockchain / DLT pot rebre és de 20.000 €, mentre que la pime usuària final  pot rebre fins a 4.500 €. 

Data límit:  26/05/2021 

Més informació:

https://www.blockstart.eu/open-calls/

Font:

https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/

 
Comparteix