Inici de sessió d'usuari

Torna SpeakTacular, molt més que una conferència
Edició/ 24 de Novembre de 2015

"SpeakTacular" és una conferència orientada a inspirar a les persones i organitzacions, de forma innovadora i sorprenent. No és només una conferència sobre competències sinó tot una experiència, per a motivar a reflexionar sobre conceptes com innovació, motivació, canvi o lideratge.

L'Auditori de la facultat de Filosofia i Lletres acollirà el proper dimecres, 2 de desembre, a les 13.15 hores, la conferència "SpeakTacular" una xerrada-espectacle innovador i sorprenent que tracta de competències d'una forma molt especial.

Tres autors i conferenciants han decidit unir-se per oferir una conferència en un format agosarat i sorprenent, capaç de transmetre reflexions i conceptes de la major actualitat tals com a innovació, adaptació al canvi, reinvenció, lideratge, pensament divergent, treball en equip i moltes més, però d'una manera que involucri als assistents i els faci reflexionar en profunditat.

Els speakers-actors que pujaran a dalt de l'escenari són albert Bosch "el aventurero", Joan lans " el que manda" i Salva López "el rockero", dirigits per Daniel Anglès.

"SpeakTacular" començarà a les 13.15h a l'Auditori de Lletres de la UAB.

Aquest acte pertany a les activitats d'orientació professinal que organitza Treball Campus en el marc del Conveni de col·laboració entre el Departament d'Economia i Coneixement i les universitats catalanes per a l'impuls a la inserció i millora de l'ocupabilitat dels joves estudiants i graduats universitaris.

Per a obtenir més informació sobre la notícia, premeu l'enllaç.

FONT: UAB

Comparteix