Inici de sessió d'usuari

UAB organitza un Simposi Internacional
Edició/ 12 de Desembre de 2011

Avui, a les 18.30h, s'obra l’onzena edició del Simposi Internacional en Química Bioinorgànica Aplicada, amb la conferència inaugural “Perception – Applied and Chemical! 50 years of ABC fun”, a càrrec del professor de la Universitat de Cardiff (Regne Unit) David R. Williams.

Al llarg de tot el cap de setmana, fins al dilluns 5 de desembre, prop de 300 experts de més de 31 països exposaran els darrers avenços en l’aplicació dels metalls en neurociència, en la diagnosi i teràpia mèdica i en el desenvolupament de fàrmacs, en els aspectes mediambientals i toxicològics dels ions metàl·lics, en les malalties d’origen metabòlic relacionades amb els metalls, així com en el seu paper en els biomaterials i en la mimètica dels centres actius de les metal·loproteïnes i les seves aplicacions. Es tancarà el simposi amb l’entrega de premis a les millors presentacions orals i en format pòster de tot el congrés, un guardó que pretén incentivar la qualitat de la comunicació dels resultats de recerca dels investigadors més joves.

Les sessions tindran lloc a l’edifici UAB Casa Convalescència (Av. Sant Antoni Maria Claret 171, Barcelona), i ha estat organitzat per la professora de l’Àrea de Química Inorgànica del Departament de Química de la UAB, Mercè Capdevila, amb la col·laboració de l’Agència de Promocions d’Activitats i de Congressos de la UAB, la Universitat de Barcelona i l’Asociación Española de Bioinorgánica, entre d’altres organismes que esponsoritzen l’esdeveniment.

Programa de conferències i més informació sobre el congrés a: www.qi.ub.es/isabc11

Data d'elaboració: 02/12/2011
  Font i fotografia: notícia PRUAB, 01/12/2011

TAGS notícia, UAB
Comparteix