Esteu aquí

Una campanya de Nadal amb bons auguris

Sense definir

La campanya Cerdanyola Nadal ha viscut el seu tret de sortida amb l’encesa de llums a la plaça de l’Abat Oliba, en un acte amb nadales, xocolatada i un arbre il·luminat que enguany substitueix el pessebre dels darrers anys, que ocuparà un altre espai. El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, destacava que "enguany el programa de Nadal es beneficia de la iniciativa de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, plenament recolzada per l’Ajuntament, que ha permès instal·lar un Parc de Nadal, amb pista de gel, al nou Parc de Can Xarau". Ortiz celebra que "després dels problemes que van sorgir entre comerciants i Ajuntament pel tema de l’enllumenat als carrers ara fa dos anys, finalment s’ha imposat el sentit comú i la voluntat de treballar plegats en benefici de la ciutat, obrint-se a noves iniciatives, reinventant-nos, en definitiva".

Ortiz es mostra convençut que la iniciativa del Parc de Nadal ajudarà a dinamitzar el comerç local i fer que "la gent es quedi a comprar a la seva ciutat i fins i tot aconseguir que vingui gent de fora, el que significa mantenir i crear llocs de treball que caldrà afegir a la baixada de l’atur en 114 persones el darrer mes".

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, creu que la pista de gel instal·lada al Parc de Nadal "representa una gran aposta per a una associació amb un any de vida i esperem que esdevingui un punt de referència ciutadana capaç d’atraure clients tant d’aquí com de la comarca. La idea, i atès l’èxit del primer cap de setmana, és mantenir la proposta en properes edicions".

Font: Cerdanyola.info