Inici de sessió d'usuari

Una delegació del govern brasiler visita el Parc de Recerca UAB
Edició/ 7 de Juny de 2013

El passat 29 de maig de 2013, una delegació de la Secretaria d’Estat de Ciència i Tecnologia de l'Estat de Mato Grosso han visitat les instal·lacions del Parc de Recerca UAB i de la Planta de Tecnologia d'Aliments (CERPTA) per tal de conèixer el sistema català de transferència de tecnologia i coneixement.


El director general del Parc de Recerca UAB, Buenaventura Guamis, i el director gerent, Carlos Valero, van rebre la delegació brasilera, que ha visitat Catalunya dins d'un programa per conèixer les millors pràctiques internacionals relacionades amb centres d'innovació i parcs tecnològics. Durant la visita han pogut conèixer el model de funcionament del PRUAB i l'aposta per desenvolupar projectes estratègics en col·laboració amb institucions d'altres països. També han recorregut les instal·lacions de la Planta de Tecnologia d'Aliments (CERPTA) de la UAB.

Han format part de la delegació brasilera el secretari d’Estat de Ciència i Tecnologia, Rafael Bello;  el rector de la Universitat de Mato Grosso, Adriano Aparecido; el director de la Fundação de Amparo a Pesquisa de Mato Grosso – FAPEMAT, Flávio Teles Carvalho da Silva; el secretari de Desenvolupament Econòmic i Turisme, João Carlos Hauer; el gerent d'Educació i Tecnologia de Mato Grosso, Rubens de Oliveria, així com representants de la Prefectura Municipal de Lucas do Rio Verde i de l’Assemblea Legislativa de Mato Grosso. També han estat acompanyats pels responsables de Barcelona Media Inovação Brasil Márcio José Morais Maia i Richard Michael Alves.
 
Comparteix