Inici de sessió d'usuari

Una nova empresa neix a Can Serraperera
Edició/ 7 de Desembre de 2012

La iniciativa, encapçalada per la cerdanyolenca Begoña Freyre i nascuda a la xarxa de creació d'empreses de l'Ajuntament, preveu una facturació de 600.000 euros per al 2013 i es marca com a objectiu obrir una seu a Madrid, a partir del proper mes de juny.

Segons Begoña Freyre, aquest és el primer portal català que engloba les empreses líders en l’organització d’actes a Catalunya, el qual neix per la mancança d’una pàgina web sense publicitat o “pop ups” i una relació directa amb els proveïdors, sense ocultar informació, així com la possibilitat d’aplicar descomptes que ofereixen als usuaris els establiments i empreses.

La pàgina web en qüestió, amb una visió senzilla i d’ús fàcil, ofereix diferents tipus d’esdeveniments i, segons quin sigui, s’ofereix tot allò que es pugui necessitar, com ara: local, lloguer de vestits, pastissos, etc., així com una relació d’establiments relacionats amb les necessitats, amb el seu telèfon, preus, localitat i tota la informació necessària. També es poden veure fotografies en alta resolució.

A més, TUGUIAENEVENTOS.COM ofereix una base de dades gratuïta, serveis d’assessoria online, venda de paquets amb serveis personalitzats i organització directa d’esdeveniments.

Segons explica Freyre, la iniciativa va començar a gestionar-se dins el projecte La Masia de la xarxa de creació d’empreses de l’Ajuntament de Cerdanyola, el qual els va fer el pla de viabilitat i de projecció.

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Generalitat també s’han interessat pel projecte, sempre a partir de les gestions efectuades per l’Ajuntament de la ciutat.

De cara a un futur, Freyre el contempla amb optimisme, ja que des de Madrid els estan contactant per veure si es poden incorporar a la pàgina web, per bé que la seva intenció és créixer poc a poc.

Actualment estan a Barcelona i rodalies. En poc temps s’establiran a Tarragona, Girona i Lleida, i de cara al mes de juny volen establir-se a Madrid. Al 2014 ho faran a Bilbao.

El portal té com a objectiu convertir-e en el Google dels esdeveniments i s’adreça als usuaris finals, tan particulars com empreses, que estan organitzant un o cerquen informació per Internet.

Comparteix