Inici de sessió d'usuari

Vendre el que no vols per Amazon
Edició/ 21 de Febrer de 2017

El portal ecommerce ofereix la possibilitat de pujar anuncis amb productes de segona per obtenir crèdit i estalviar en futures compres.

Segur que a hores d'ara ja no queda pràcticament ningú que no hagi comprat mai res a Amazon. La que és sens dubte la botiga online més gran del món compta amb més de 300 milions d'usuaris registrats i uns ingressos anuals que superen els 136.000 milions de dòlars. Però el que molt poca gent sap és que la plataforma no només ven productes, sinó que també en compra.

De fet, aquesta funcionalitat no és nova. Ja fa anys que funciona i, tot i que ha passat força desapercebuda pels usuaris, permet intercanviar productes que tinguem a casa i ja no fem servir per targetes de crèdit d'Amazon. Malauradament, no podrem cobrar els diners físicament, però sí que serà possible gastar els diners per adquirir altres productes a la botiga.

Amazon Trade-In no admet tot tipus de productes, només accepta telèfons mòbils, aparells electrònics, llibres, música i pel·lícules o videojocs. A partir d'aquí, el procés de venda és senzill. N'hi ha prou amb identificar el que volem vendre fent servir el cercador integrat en el mateix servei i esperar que Amazon ens doni un valor màxim aproximat de l'aparell. El preu exacte del producte dependrà de l'estat d'aquest. Si està en bon estat de conservació, el valor serà més alt que si té algun desperfecte.

Un cop estem segurs de què el volem vendre, Amazon proporciona un servei gratuït per enviar-lo. Un cop rebut, la companyia trigarà aproximadament una setmana a inspeccionar-lo, valorar-lo de manera definitiva i ingressar-nos el crèdit.

Segurament aquest servei no és l'ideal si volem treure el màxim benefici, però si ens fa mandra tot el procés de venda i regateig de serveis com Wallapop, Amazon Trade-In és d'allò més còmode.

Font: http://www.viaempresa.cat/ca/notices/2017/02/vendre-el-que-no-vols-per-amazon-24062.php

Comparteix