Visita del regidor de Treball i Promoció Econòmica , Marc Costa, a l’empresa cerdanyolenca, Maculart
Edició/ 19 de Maig de 2016

El regidor de Treball i Promoció Econòmica. Marc Costa, ha iniciat un conjunt de visites a empreses del municipi, amb la intenció de conèixer de primera mà les necessitats del teixit empresarial local.  El propòsit es doble recollir les demandes dels empresaris locals en vers àrees com: urbanisme, infrastructures, promoció del territori, ocupació, etc. i consolidar la relació dels empresaris amb la estratègia de desenvolupament empresarial del municipi.

Durant la trobada, el regidor va  visitar les instal·lacions de l’empresa Maculart, i amb el gerent del grup, Albert Majòs  vàren parlar de la realitat empresarial en un entorn tant competitiu i global com l’actual. L’empresari es va mostrar reivindicatiu davant del paper de les administracions respecte al teixit empresarial, va sol·licitar que l’Ajuntament  esdevingui un  agent clau a l’hora de facilitar el creixement i la instal·lació d’empreses a Cerdanyola.

El grup Maculart  és una, firma de referència en la impressió de packaging industrial de farmàcia. El 2015 va adquirir una nau de 500m2 a Cerdanyola que ha suposat una inversió de 415.000 euros. L’expansió del Grup Macular, no s’ha centrat únicament amb l’àmbit d’impressió sinó que també en àrees tant innovadores com el marketing olfactiu a través de l’empresa, Akewuele, www.akewuele.com. Recentment ha adquirit el 100% del capital social d’una empresa de referència de l’àmbit d'estoig farmacèutic. Amb   aquesta compra, Grup Maculart podrà incrementar la producció fins els 78 milions d'estoigs i els 72 milions de prospectes per als grans laboratoris.

Grup Maculart preveu invertir durant aquest 2016 2'74 milions d'euros en l'adquisició de nous equips d'impressió arribar als 6'7 milions de facturació enguany i preveu superar els 7 milions al 2017. www.maculart.com

 
Comparteix