Inici de sessió d'usuari

Viu el Roser de maig 2020 des de casa!
Edició/ 30 de Abril de 2020

Es proposa a la ciutadania un programa virtual amb presentacions, actuacions i propostes de les entitats i artistes de la ciutat.

Es podrà seguir a través d’Internet, des de xarxes socials i les pàgines web municipals.

Aquest any, a causa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, no es podrà celebrar la Festa Major del Roser de Maig 2020 tal com s’havia previst. Moltes entitats feia mesos que preparaven les activitats que pensaven oferir a la ciutat i també participant en les comissions que junt amb el servei de Cultura de l’Ajuntament estaven confeccionant el programa de la Festa Major.

El Roser de Maig és sobretot en un espai de convivència, on veïns i veïnes poden trobar-se, mostrar-se, conèixer-nos millor, i gaudir de la cultura i les tradicions de casa nostra. Encara s'haurà d’esperar un temps per retrobar-nos als carrers i les places de la ciutat i gaudir plegats d’espectacles, concerts, fires i altres actes multitudinaris, però no volem que Cerdanyola del Vallès es quedi sense la seva festa!

Són moltes les veus de la ciutat que s’alcen per reivindicar aquest espai de celebració compartida en uns dies en què el bon veïnatge i la solidaritat han cobrat un meritori protagonisme. És per això que es convidarà a tothom a viure el Roser de Maig des de casa i a compartir-lo amb tota la ciutat a través de les xarxes!

Es podrà fer de moltes maneres:

  • Seguint les xarxes socials del Roser de Maig (@roserdemaig a FacebookInstagram i Twitter) on es trobaran presentacions, actuacions i propostes de les entitats i artistes de la ciutat.

  • Als hashtags #roserdemaig2020 i #laculturaacasacdv que es podran afegir quan pengeu les vostres imatges i vídeos de Festa Major.

  • www.cerdanyola.info i les seves xarxes socials, amb notícies i reportatges

  • Al web www.cerdanyola.cat i xarxes socials municipals

Comparteix