Vols acollir alumnes en pràctiques?
Edició/ 19 de Febrer de 2015

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa el programa de mesures actives per a persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció. 

Durant el projecte es porten a terme actuacions adreçades a l’ocupació basades en l’orientació, la informació i la formació, amb l’objectiu, entre d’altres, de procurar la professionalització per a noves competències, i ajustar els itineraris d’inserció al nivell d’ocupabilitat i d’acompanyament a la inserció. 

El projecte contempla que els alumnes realitzin pràctiques en empreses, contribuint així a superar les seves limitacions duent a terme diferents activitats encaminades a la inserció o la reinserció.

Es considera també indispensable que, a més de la inserció social i en els casos en què sigui possible, s’intenti aconseguir la inserció laboral, la qual cosa contribueix a recuperar l’autoestima personal i la consideració de l’entorn social i familiar.

La durada d’aquestes pràctiques podrà variar en funció de les necessitats de les empreses i dels alumnes, així com l’àmbit professional dintre del qual realitzin aquestes pràctiques.

Per a més informació contactar amb el Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès. Telèfon: 93 594 70 50 o a través del correu electrònic rmi@cerdanyola.cat 

Comparteix