VozTelecom al VoIP2Day ElastixWorld
Edició/ 1 de Agost de 2012

L'empresa VozTelecom, amb seu al Parc Tecnolòic del Vallès, juntament amb Allo i Konftel patrocinaran la celebració de VoIP2Day ElastixWorld.

Aquest esdeveniment simultani està sent organitzat per l'espanyola Avançada7 i l'equatoriana PaloSanto Solutions, per congregar a les empreses més importants de Llatí Amèrica i Europa del sector de Telefonia i Comunicacions. L'esdeveniment tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de setembre, en el pavelló 7 de IFEMA, durant la celebració de SIMO Network. Sobre Avançada7 Avançada7 és una empresa d'enginyeria espanyola dedicada a la distribució de valor afegit de productes per a telefonia professional.

Ofereix serveis de consultoria especialitzats per a integradors i formació en telefonia IP. A més, lidera els canals oficials de Asterisk i 3CX a Espanya i Portugal. VoIP2DAY és un esdeveniment obert organitzat per Avançada7 per a la difusió i comercialització de solucions empresarials de veu i video a través d'IP. Més informació en www.avanzada7.com i en www.voip2day.net. Sobre PaloSanto Solutions PaloSanto Solutions és capdavanter en innovació en codi obert a Amèrica Llatina amb experiència en desenvolupament i implementació de projectes open source que ho converteixen en un dels proveïdors de tecnologia preferits de més d'1.000 empreses.

PaloSanto Solutions és la companyia darrere del projecte Elastix, una distribució de comunicacions unificades de codi obert. Actualment, PaloSanto Solutions ofereix les seves solucions a través de les seves oficines a Equador, Estats Units i un nombre important de partners al voltant del món. Des de 2010 organitza ElastixWorld, un dels esdeveniments de telefonia IP més importants, destinat a reunir a la comunitat Elastix de tot el món. Més informació en www.elastix.org i www.elastixworld.com/2012.

 

Font: notícia de www.asturi.as 24/07/2012

Comparteix