Inici de sessió d'usuari

VozTelecom, empresa del PTV, obre una de les seves noves franquícies a la ciutat
Edició/ 2 de Març de 2015

VozTelecom, companyia especialitzada en serveis de comunicacions i informàtica en el núvol i capdavanter en telefonia IP per a pimes, obrirà aquest mes de febrer una nova franquícia OIGAA 360° a Cerdanyola del Vallès, en el número 151 de la Carretera de Barcelona, reafirmant una vegada més la seva aposta per la ciutat, on es va fundar la companyia. Des dels seus inicis en 2003, VozTelecom té la seva seu principal al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), actualment en un edifici d'1.500m2 on treballen més de cent empleats, dels quals més de 75% són veïns de Cerdanyola, fet pel qual l'empresa va ser reconeguda en la seva trajectòria amb el premi “Foment de l’Ocupació” de “Cerdanyola Empresarial” en el 2013.

El Punt de Servei OIGAA 360° Cerdanyola, com així es denomina l'establiment, es crea amb la missió de ser el “Coach Tecnològic” de les empreses del Vallès Occidental en el seu procés de transició tecnològica al núvol (“cloud”), ja que acompanya l'oferta comercial de serveis amb un assessorament personalitzat, i auditories i seminaris formatius gratuïts, amb l'objectiu que les pimes de la seva zona coneguin com “el cloud” pot ajudar-les a reduir costos alhora que incrementa la seva productivitat i competitivitat, sense necessitat de realitzar cap inversió ni desenvolupament tecnològic, ja que aquests serveis s'ofereixen sota un model de quota mensual.

La franquícia de Cerdanyola s'obre després de l'acord amb un nou soci comercial, Tecnotel, una de les principals empreses distribuïdores de serveis de telecomunicacions del Vallés Occidental amb més de vint anys en el sector. Després de dedicar-se a la venda de centraletes convencionals i col·laborar amb diverses operadores de telecomunicacions de renom, al 2011 Tecnotel va decidir pujar-se al tren de el “cloud” i va començar a distribuir els serveis OIGAA 360° de VozTelecom. Des de llavors, Tecnotel s'ha convertit en un dels partners de referència de VozTelecom, fins al punt de decidir dedicar-se en exclusiva a la venda dels seus serveis, reconvertint el seu negoci amb la creació del Punt de Servei OIGAA 360° Cerdanyola.

A més de l'oferta de serveis OIGAA de VozTelecom, el punt de servei OIGAA 360° Cerdanyola també assessorarà i comercialitzarà les aplicacions professionals de col·laboració Google for Work, la qual cosa permetrà a les empreses interessades descobrir de forma directa i presencial els beneficis que aquestes aplicacions de col·laboració aporten als seus empleats, un aspecte difícil d'aconseguir amb el canal online de Google.

A més de les aplicacions de Google for Work, els serveis OIGAA 360° que s'ofereixen en els Punts de Servei són: OIGAA Centrex, la centraleta virtual fixa i mòbil de prestacions avançades, premiada amb el Producte de l'Any 2015 per la prestigiosa revista ‘Internet Telephony’. OIGAA Meeting, videoconferència professional i en alta definició en el núvol, que no requereix inversió en equips de sala. OIGAA Box, emmagatzematge gestionat, amb còpies de seguretat en el núvol i que reemplaça els antics servidors de fitxer, garantint la seguretat de la informació de l'empresa i facilitant l'accés segur dels usuaris a la mateixa. OIGAA Desktop, l'escriptori de treball Windows de l'empleat, amb aplicacions i dades en el núvol, gestionat de forma centralitzada i accessible des de qualsevol accés a Internet.

En el Punt de Servei OIGAA 360° també se celebraran setmanalment xerrades tecnològiques gratuïtes, on es tractaran de manera pràctica i amena diferents temes relacionats amb la implantació del cloud en les empreses. Durant els dos primers mesos, com a promoció d'obertura, a cada assistent a les xerrades se li obsequiarà amb un val descompte de 100€ vàlid per a qualsevol servei OIGAA 360° que contracti per a la seva empresa.

La inauguració tindrà lloc el dimecres 4 de març al mateix Punt de Servei situat a la Carretera de Barcelona, 151, de Cerdanyola a partir de les 17:00 h fins a les 20:00 h. Assistirà a l’acte el Regidor d’Economia de Cerdanyola, Francisco Ortiz. En l’acte s’explicarà de primera mà els avantatges que el Punt de Servei ofereix a les empreses. Per assistir només cal confirmar l’assistència enviant un e-mail a Anna Martínez, responsable de Comunicació de VozTelecom.

Font: web PTV

Comparteix