Voztelecom presenta novetats al SIMO 2012
Edició/ 26 de Setembre de 2012

VozTelecom presentarà en el SIMO 2012 el nou OIGAA Meeting Enterprise

La companyia VozTelecom, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, especialista en el desenvolupament i prestació de serveis de comunicacions IP en el núvol per al segment de la petita i mitja empresa, participa en la fira SIMO Network 2012, la Fira Internacional de Serveis i Solucionis TIC per a Empreses, que se celebrarà del 25 al 27 de setembre en el IFEMA de Madrid, on donarà a conèixer la nova modalitat Enterprise del seu servei de videoconferència en el núvol OIGAA Meeting per a dispositius mòbils smartphones i tablets equipats amb el sistema operatiu iOS i Android.

VozTelecom ha anunciat la seva participació en la Fira Internacional de Serveis i Solucionis TIC per a Empreses, SIMO, que té lloc els dies 25, 26 i 27 de setembre a Madrid, on presentarà importants novetats dels seus productes i serveis de Telefonia IP i videoconferència professional per a pimes, entre les quals es troben noves modalitats de OIGAA Direct i OIGAA Meeting.

Després del llançament en l'edició anterior del SIMO de la solució de videoconferència multipunto en el núvol OIGAA Meeting, aquest any VozTelecom presenta una nova modalitat del mateix, la Enterprise, amb majors prestacions i característiques que l'actual Sala Virtual 10. Amb OIGAA Meeting Enterprise, les empreses podran disposar d'un complet sistema de videoconferència privat, sota el seu propi domini en Internet i allotjat en el núvol, per a ús exclusiu dels seus empleats i convidats externs, els qui podran activar tantes sales virtuals com desitgin de forma simultània i amb capacitat para fins a 50 participants. A més, els usuaris podran connectar amb aquestes sales des de qualsevol dispositiu, bé sigui un ordinador, un equip de sala de videoconferència o un dispositiu mòbil, especialment tabletas iPad o amb sistema Android, un escenari cada vegada més freqüent en les empreses. OIGAA Meeting Enterprise s'ofereix amb diferents capacitats i sota un model de tarifa plana mensual, sense límit de temps ni sessions de videoconferència.

El llançament del nou OIGAA Meeting Enterprise s'acompanya també amb l'oferta d'un nou equip de sala de videoconferència de majors prestacions, que completa la gamma actual d'equips Executive i Office que ofereix la companyia. El nou equip HD-100 del fabricant Vidyo ofereix una qualitat de codificació de vídeo superior, fins a 1080×15 fps i 720x30fps, i incorpora càmera robotitzada amb zoom òptic d'alta definició (HD), especialment dissenyat per a auditoris, sales de conferències i aplicacions de telemedicina.

OIGAA Meeting Enterprise va dirigit al segment de la mitjana i gran empresa, amb una millor proposta de valor i servei que les disponibles actualment al mercat basades en equips de Polycom o Cisco.

Per a aquesta edició de SIMO 2012, VozTelecom, a més de comptar amb un stand de 18 m2, està organitzant una sèrie de conferències on explicarà amb detall totes les novetats del seu portafoli de productes.

 

Font i fotografia: notícia de www.digitalmagazine.com 19/09/2012

TAGS PTV
Comparteix