Inici de sessió d'usuari

Workshop producció perfils en 3D
Edició/ 22 de Maig de 2012

El proper dia 5 de Juliol de 2012 se celebra un Workshop sobre noves tecnologies de producció de perfils complexos en 3D i tubs d'acer d'alta resistència, orientat preferentment al sector automoció.

 

Organitza: ASERM ( Cerdanyola del Vallès )
Col·laboren: ASCAMM I CURVASER
Lloc:
FUNDACIÓ ASCAMM ( Cerdanyola del Vallès )
Dia:
5 de juliol de 2012 Horari: 9h30 a 14h 

La Jornada tècnica està enfocada a presentar les tecnologies de deformació existents i les seves aplicacions industrials més comunes, i també presentar els resultats del Projecte Europeu PROTUBEND que s'ha desenvolupat durant els dos últims anys.

D'una banda, s'ha treballat en una màquina de corbat de perfils en 2D i en 3D " Torque Superposed spatial profile bending “ orientada a produir productes de geometries complexes, amb acers d'alta resistència i ultra alta resistència. A més es donaran a conèixer els resultats d'investigació numèrica per al procés de doblegat de perfils en 3D.

D'altra banda, es presentaran també els resultats d'investigació de la màquina de conformat de tub, "Incremental Tube Forming Process” procés que combina en una sola màquina, una operació de corbat i una altra de conformat incremental.

Les aplicacions poden ser múltiples per al sector d'automoció.

En la segona part del Workshop es visitaran en les instal·lacions del Centre Tecnològic ASCAMM , les tecnologies de conformat de xapa (ISF i Robot) i finalment, CURVASER realitzarà una presentació tècnica de les últimes novetats en corbat i conformat per al sector automoció. 

+info 

Font i fotografia: notícia de www.aserm.net  de 17/05/2012 

Comparteix