Ypsicon obté la patent europea de la seva tecnologia UHPH
Edició/ 7 de Setembre de 2015

L'oficina de Patents Europea ha aprovat definitivament la sol·licitud de patent per a la tecnologia UHPH de l'empresa Ypsicon. Aquesta tecnologia utilitza altes pressions contínues per esterilitzar i homogeneïtzar líquids, permetent la seva conservació per llargs períodes de temps sense necessitat de regrigeració, i reduint la necessitat d'utilitzar additius i conservants.

Aquest sistema ofereix nombrosos avantatges enfront de la pasteurització tradicional, ja que redueix el dany provocat per la calor. "Els productes tractats amb la tecnologia UHPH tenen característiques similars als productes frescos pel que fa a color, aroma, gust i propietats nutricionals, amb l'avantatge de ser estèrils i estables", explica Leo Moreta, cap de ventes de l'empresa.

Amb l'obtenció d'aquesta patent, Ypsicon s'assegura l'explotació comercial exclusiva de solucions i equips basats en aquesta nova tecnologia d'esterilització-homogeneïtzació en 36 mercats europeus, incloent quatre de les deu majors economies del món.

Font: PRUAB

Comparteix