Inici de sessió d'usuari

Yuzz Cerdanyola impulsa l'empresa emergent www.beedi.es
Edició/ 13 de Març de 2017

Es tracta d'un portal que proposa ofertes en ajudes tècniques i descomptes de fins al 100% en serveis destinats a millorar la vida de persones amb diversitat funcional, ja siguin nens o adults i també per a gent gran.

L'empresa www.beedi.es, una de les participants al Yuzz Cerdanyola - Joves amb idees, promogut per Santander Universidad, CISE i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, s'adreça a les persones amb diversitat funcional amb l'objectiu  d'ajudar-les, tant a elles com als seus familiars així com a les pimes que subministren serveis i material d'ús per aquestes persones.

Beedi.es ofereix moltes ofertes en productes de suport per a la mobilitat, higiene, descans, autonomia i cura personal, roba adaptada, etc., i també descomptes en serveis de fisioteràpia, logopèdia, reformes de la llar, remodelació d'espais, neteja professional, aplicacions mòbils, etc. Actualment està en període d'expansió arreu de l'Estat, cercant la col·laboració d'empreses de tot el territori perquè els avantatges arribin a tota la població.

La història de Beedi.es

El portal de descomptes per a la dependència Beedi neix en mans de Meritxell Almirall, una emprenedora de 22 anys, tècnica d'atenció a les persones en situació de dependència. La idea va sorgir durant les seves jornades laborals en residències i centres d'educació especial, en conèixer com se les han d'enginyar les famílies que tenen a càrrec una persona dependent per poder obtenir les ajudes tècniques necessàries o fer ús de serveis privats per a millorar la qualitat de vida d'aquestes. 

El setembre de 2015 beedi.es va guanyar el seu primer premi: Idees Innovadores per Reptes Socials, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El premi oferia assessorament durant un any, reunions amb inversors, difusió del projecte i premi econòmic.

Gràcies a aquest premi el març de 2016 es va llançar la web, i actualment té centenars de visites cada dia, múltiples empreses del sector ja volen promocionar-se al portal i diversos inversors estan interessats en conèixer més sobre el projecte.

El portal Beedi.es va ser finalista a la Beca Rotary - Impuls a l'emprenedoria l'any 2016 organitzada pel Club Rotary de Cerdanyola i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Ajut municipal a les empreses emergents
L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d'un servei de creació i consolidació d’empresa que ofereix  suport a totes aquelles persones que tenen  una idea de negoci  o una nova empresa en consolidació a través de l’assessorament tècnic, formació ,  viver d’empreses – espai coworking, suport a la consolidació i altres programes  més especialitzats  en mentoria i innovació com YUZZ  i Youth Business Mentoring i Economia Social entre d’altres. 

Per a més informació :

Servei de Treball i Promoció Econòmica 
de l' Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Av. Roma, s/n
Telèfons 935 947 050 / 936 919 067

Font: http://www.cerdanyola.cat/actualitat/yuzz-cerdanyola-impulsa-lempresa-emergent-wwwbeedies

Comparteix