Inici de sessió d'usuari

Zero2Infinity s’instal·la al PTV
Edició/ 29 de Desembre de 2011

Francesc Martos, director del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), i José Mariano López Urdiales, gerent de l’empresa Zero2Infinity, van signar el 21 de desembre de 2011 un contracte de lloguer de la Nova Masia del Parc.

“Ens instal·lem al PTV per les sinèrgies, perquè al voltant tenim molts partners potencials i molt coneixement que ens enriqueix. També és un lloc agradable, on es treballa bé i es pot respirar. El Parc Tecnològic del Vallès té certa presència al món empresarial que ens pot afavorir a l’hora de fer negocis”, explica López Urdiales.

L’empresa catalana Zero2Infinity aposta per apropar el turisme espacial i facilitar l’accés a l’espai proper, per sobre de l’espai aeri i per sota dels satèl·lits. “Bloon” és la iniciativa que presenta Zero2Infinity. Consisteix en un gran globus d’heli del que penja una capsula pressuritzada, com la cabina d’un avió, d’uns cinc metres de diàmetre i amb una capacitat per a quatre viatgers i dos pilots. La cabina també disposa de grans finestrals per veure la panoràmica.

El bitllet per pujar a l’aeròstat durant cinc hores i mitja costarà al voltant de 110.000 euros i no serà necessària una preparació física especial. López Urdiales ha assenyalat que “els aventurers només tindran dos dies de preparació”. Fins ara, aquesta és l’oferta més econòmica per viatjar a l’espai després de la proposta de l’empresa nord-americana Virgin.

Data d'elaboració: 29/12/2012
Font i fotografia: notícia PTV, 22/12/2011

TAGS notícia
Comparteix