You are here

News list: Cerdanyola commerces and services

L'Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ja ho té tot a punt per a la instal·lació de la pista de gel al Parc de Can Xarau.

L'Ajuntament va fer la recepció a les entitats com acte previ al pregó d'inici de la Festa de Tardor Sant Martí 2015, amb la benvi

Cerdanyola Comerç i Serveis patrocina el Mercat Medieval de la Festa de la Tardor, de manera que els associats podran posar-hi parada de forma gratuïta. El Mercat estarà ubicat entre la plaça de Foment i Francesc Layret. Obrirà dissabte 14 i diumenge 15 durant tot el dia.

Cerdanyola Comerç i Serveis tanca la campanya de fidelització "Enganxa't al seu comerç" amb una festa infantil al Pla de les Alzines (davant del mercat de les Fontetes). La cita serà aquest dissabte a partir de les 17 hores, amb animació i castells inflables.

L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis, que aplega a la major part del sector comercial de la ciutat, ha posat en marxa, durant els darrers dies, una campanya per millorar la visibilitat dels comerços associats davant dels consumidors de Cerdanyola.

Cerdanyola Comerç i Serveis enceta una nova campaña amb l'objectiu de fidelitzar les compres en els establiments associats entre el 18 de juny i el 12 de setembre.

Davant la necessitat de créixer en xarxes socials com Facebook i d’ampliar

Un total de 450 alumnes de les escoles Escaladei, Fontetes, Xarau, Montserrat, Anunciata i La Sínia, dels cursos de P5 i Primer, han elaborat els seus dibuixos entorn de "El meu llibre de contes preferit" i participen en l'activitat ComeçiArt de l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis.

La campanya Cerdanyola Nadal ha viscut el seu tret de sortida amb l’encesa de llums a la plaça de l’Abat Oliba, en un acte amb nadale

Del 2 al 23 d’abril, des del Dia Internacional del Llibre Infantil fins a la Diada de Sant Jordi, una quarantena de botigues de Cerdanyola Comerç i Serveis van exposar dibuixos d’alumnes de les escoles Montserrat, La Sínia, Anunciata i Escaladei.