User login

4a Conferència Europea de Serious Games
Josep Ramon Badia/ 17 de January de 2015

La contraposició dels conceptes Gamification i Serious Games presente molts més elements en comú que no pas diferències. AMbdós són propostes que tenen un objectiu més enllà (alguns creuen que superior en essència i importància) del pur entreteniment. Serious Games es dóna cada vegada amb més força en àmbits com l'educació, l'entrenament (físic, psicològic teràpies de recuperació...), la conscienciació social i, clar que sí, en l'àrea del business, marketing i advertising. Llaors...qué té de diferent amb Gamification?

No vull desvetllar secrets o enigmes encara: en parlarem molt properament, però avui us vull posar a l'abast un excel.lent esdeveniment organitzat per l'Universidad de La Laguna (Tenerife) sota l'impuls de la SEGAN (Serious Game Network), com és aquesta 4ª edició de la Conferència Europea de Serious Games, de la mà de Luís Antón Canalis.

Llegiu el post i trobareu tota l'informació que volgueu al respecte de l'esdeveniment, fent click en aquest enllaç

I feu una passejada per la web de la SEGAN, us agradarà molt i trobareu un muint d'informació al respecte de l'apassionant món dels Serious Games. 

Comparteix

afegir comentari

Log in or register to post comments