User login

Board Games: part essencial en l'aprenentatge del Gamificateur
Josep Ramon Badia/ 13 de January de 2015
Com obtenir inspiració per a gamificar des dels jocs de tauler clàssics

En gamification, un dels mites contra el que més que cal evangelitzar és que no consisteix únicament en tecnologia (apps, realitat augmentada, geolocalització, etc.), si bé, avui, les possibilitats que aquestes ens aporten ens permeten (si tenim pressupost i un bon equip tècnic darrera) construir experiències increibles que poden assolir un engagement impressionant.

Però el resultat de l'èxit rau sempre en el treball ben fet, i com tot artista (i la gamification té molt, molt d'art) hem de beure de les fonts d'inspiració clàssiques, els jocs de tauler (board games), els quals aporten les bases traslladables a la nostre proposta en termes de dinàmiques, mecàniques, elements...

Us animo a llegir el nostre darrer post, al voltant d'aquest tema, i a obrir debat al respecte: jugem? I no renuncieu a participar en l'Aventura Èpica a la que ens convida Jugokratia: assoleix els reptes, incrementa el teu nivell d'expert i comparteix-ho ambs els teus amics i coneguts, a l'hora que els convidis a participar: hi han sorpreses que t'esperen.

Per a llegir el post, fes click en aquest enllaç

Comparteix

afegir comentari

Log in or register to post comments