You are here

Campanya de Nadal als mercats cerdanyolencs

22/12/14 to 3/1/15

Els mercats de Serraperera i Les Fontetes obsequien aquests dies la seva clientela amb els millors productes i la possibilitat de guanyar paneres i vals de compra. Qui compri als Mercats Municipals podrà gaudir d'aparcament gratuït a les zones blaves properes als mercats. Els paradistes repartiran tíquets entre els seus clients perquè l'aparcament els surti de franc.

Mercat de Serraperera

El Mercat Municipal de Serraperera, a través de la junta de concessionaris i el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, adaptarà els seus horaris al calendari festiu propi d’aquestes dates. I a més obsequiarà la seva clientela amb 14 cistelles amb 100€ en vals de compra. El sorteig es farà el 23 de desembre, dia en què el mercat romandrà obert de 7.00 a 20.00 (no tancarà al migdia).

Els dies 22, 23, 24, 27, 29 i 30 de desembre es recolliran aliments per a les persones necessitades de la nostra ciutat a través de les entitats de la Taula el Tercer Sector. Uns aliments que es lliuraran el 31 de desembre, a les 10h, a les entitats.

El dissabte 27 de desembre es farà el mercadal setmanal.

Pel que fa a les festes els dies 25 i 26 de desembre – Nadal i Sant Esteve – el Mercat romandrà tancat. Com també ho estarà els dies 1 i 6 de gener – Cap d’any i Reis.

Mercat de Les Fontetes

La llotja municipal de Les Fontetes, a través de la junta de concessionaris i el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola dels Vallès, proposa a la seva clientela diverses activitats de marcat caràcter nadalenc així com el sorteig de 3.000 euros, previst pel dissabte 3 de gener. Així el 20 de desembre organitza el tradicional Tió de Nadal. El Pare Noël no faltarà a la seva cita i serà al Mercat de Les Fontetes els dies 22, 23 i 24 de desembre.

Els dies 22, 23, 24, 27, 29 i 30 de desembre es recolliran aliments per a les persones necessitades de la nostra ciutat a través de les entitats de la Taula el Tercer Sector. Uns aliments que es lliuraran el 31 de desembre, a les 11h, a les entitats.

Els dies 2 i 3 de gener, un patge dels Ses Majestats els Reis d’Orient serà a la llotja municipal per recollir les cartes de menuts i grans. El dissabte 27 de desembre es farà el mercadal setmanal.

Durant els dies del cicle festiu qui compri loteria del Mercat Municipal de Les Fontetes – número 81.502 – col·laborarà amb les entitats de la taula del Tercer Sector perquè en rebran els beneficis que generi la venda.

El Mercat de Les Fontetes romandrà obert de 7:00 a 20:00h, sense interrupció, el 23 de desembre. Pel que fa a les festes els dies 25 i 26 de desembre – Nadal i Sant Esteve – el Mercat romandrà tancat. Com també ho estarà els dies 1 i 6 de gener – Cap d’any i Reis.

Font: Cerdanyola.info