User login

Convocatòria de les Beques Escolars per al curs 2020-21
Edició/ 8 de May de 2020

El període per presentar les sol·licituds serà de l’11 de maig al 30 de juny i s’haurà de prioritzar el sistema telemàtic. En el cas de no ser possible es podrà sol·licitar cita prèvia per poder fer el tràmit de forma presencial

L’entrada en vigor de l’estat d’alarma, el passat 15 de març, va deixar aturat el calendari d’admissió de sol·licituds per a les beques escolars del curs 2020-21. Ara, aquesta convocatòria es reprendrà el proper 11 de maig i s’allargarà fins al 30 de juny. Totes les persones que vulguin presentar una sol·licitud hauran de prioritzar el sistema telemàtic i fer el tràmit a la seu electrònica de l’Ajuntament. Per a aquelles persones que no els hi sigui possible podran fer-ho presencialment demanant cita prèvia al telèfon 935 808 888 extensió 3704 o 3770. En aquest darrer cas, només es permetrà el pas a dues persones dins les dependències i es demana que en el moment de presentar a sol·licitud es disposi de la documentació necessària per agilitzar el tràmit.

La campanya de beques escolars inclou tots aquells conceptes que permeten a aquelles famílies més vulnerables l'adquisició dels materials necessaris per fer front al curs escolars i assegurar l'accés al menjador escolar.

Els ajuts que es poden sol·licitar són per a menjador escolar, llibres i material escolar, llars d'infants, equips informàtics personals, llicències digitals, plataformes online i/o programari, per a les colònies i sortides de fi de curs que s'hagin realitzat durant el curs acadèmic 2019-2020 i les previstes per al curs 2020-21 i per al transport escolar per a l'alumnat de 4 a 16 anys.

El pressupost destinat a la convocatòria de les beques escolars serà de 540.000 euros.


Convocatòria de beques escolars curs 2020-21

Full informatiu de la convocatòria de beques escolars 2020 - Període ordinari

Sol·licitud de beca escolar - Període ordinari

Comparteix