User login

Convocatòria Oberta iFest Countdown
admin/ 28 de October de 2020

En aquest programa els joves hauran de desenvolupar una solució a un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i acceleració que dura 4 mesos aproximadament (des del mes d’octubre fins al febrer) i acaba amb la realització d’un prototip real que hauran de defensar el dia de la celebració d’aquesta festa de la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria que serà al febrer del 2021.

l programa d’aprenentatge (iFest Countdown) començarà com un compte enrere, serà l’inici d’un aprenentatge disruptiu que estarà adaptat als estudiants dels darrers cursos de batxillerat, cicles formatius i universitat. Es podrà treballar de manera online. Els equips que s’apuntin i els respectius professors, rebran 12 unitats didàctiques, activitats online, tutoria i un assessorament d’experts i expertes.  Els/les tutors/es donaran suport als projectes de manera continuada. També es realitzaran formacions en els workshops, on es parlarà sobre la metodologia i les tecnologies exponencials. Les activitats online es duran a terme durant el mes de novembre. 

 Al febrer de 2021 es farà el Demo Day (sortiran publicades les bases amb les normes de participació a la pàgina web),  de presentació dels projectes, amb accés a reconeixements i premis.

  L’objectiu de l’iFest és empoderar els joves mitjançant l’aprenentatge del mètode d’innovació i altres recursos que es posaran al abast del sector de l’emprenedoria.

Data límit : 31/10/20

Més informació:

http://ifest.cat

 
Comparteix