User login

Convocatòria : Suport a pimes, startups i centres de recerca en el camp dels dispositius mèdics per combatre COVID-19
Edició/ 7 de July de 2020

Podran acollir-se a aquesta convocatòria pimes innovadores, empreses, start-ups i institucions de recerca aplicada que treballin en el desenvolupament de solucions per combatre el virus. Els tres projectes han destinat part dels seus pressupostos per tal de proporcionar serveis a innovadors seleccionats i ajudar-los a arribar al mercat més ràpidament. 

  • TBMED: ofereix serveis a desenvolupadors del sector de dispositius mèdics d’alt risc, particularment pel que fa a caracterització, prevenció, diagnòstic, tractament, seguiment i previsió del pronòstic del pacient relacionat amb la COVID-19. Aquests serveis inclouen, entre d’altres, diàlegs primerencs amb l’oficina basca HTA, assessorament expert per a assaigs clínics regionals i / o multinacionals sobre COVID-19 i la valoració de les necessitats d’aquestes empreses sobre assajos clínics.
  • MDOT: ofereixen consultes sobre afers regulatoris i desenvolupament de tecnologia en els camps de les tecnologies d’inhalació i sensors ambientals. 
  • SAFE-N-MEDTECH: amb la seva experiència bàsica en nanotecnologies mèdiques, ofereix caracterització, validació preclínica, accés a biobancs i mostres de pacients, escalada i suport regulador, avaluació de tecnologia i exploració d’horitzons. 

 

A partir del 15 de setembre de 2020 s’acceptaran expressions d’interès dels innovadors. 

Més informació:

Comparteix