Demà finalitza BNEW Barcelona New Economy Week 2022
admin/ 5 de October de 2022

 És la tercera edició del Barcelona New Economy Week (BNEW) organitzat pel Consorci de la Zona Franca, finalitza el 6 d’octubre. Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent, Sustainability, Invest i Experience són les set temàtiques clau d’aquesta edició.

La BNEW està dirigida a professionals de diferents sectors econòmics, indústries, petites i mitjanes empreses, grans corporacions, administracions i institucions, start-ups, etc., i aquest any tractarà set temàtiques verticals transcendentals per a la nova economia 4.0:

BNEW Digital Industry. Amb 4 àmbits temàtics: New Resources (metavers, blockchain, criptomonedes, NFT, impressió 3D, cloud, etc.), New Technology (5G i internet de les coses, robòtica, ciberseguretat a la indústria 4.0, etc.), New Economy (humanització del fet digital, materials intel·ligents, digital twins, etc.) i New Solutions (encontres dedicats a com les tecnologies ens poden ajudar a solucionar els reptes de futur: agricultura 4.0, intel·ligència artificial, robòtica, etc.).

BNEW Real Estate: Promotors, inversors, proptech, bancs i entitats financeres, assessors immobiliaris, empreses de disseny d’interiors i arquitectura, companyies d’assegurances i indústria auxiliar.

BNEW Sustainability: Solucions per a empreses privades i organismes públics. La sostenibilitat és una de les prioritats dels ODS fixats a l’Agenda 2030.

BNEW Talent: Respostes a les noves necessitats educatives que estan sorgint a causa dels canvis de consum i producció que planteja la nova economia i indústria 4.0.

BNEW Mobility: On el sector públic i privat es trobaran per plantejar les millors solucions i les propostes més transgressores en mobilitat.

BNEW Invest: Per explorar les noves tendències d’inversió i oportunitats de destí per establir negocis. El futur de la inversió a Europa, Hispanoamèrica, Estats Units, Àfrica i Orient Mitjà.

BNEW Experience: Canal on gaudir de la gastronomia, cultura i disseny d’una ciutat de referència en aquests sectors com és Barcelona.

Eurecat participarà a la tercera edició del Barcelona New Economy Week (BNEW).

Eurecat et convida a participar de forma gratuita al BNEW2022.

Més informació:

https://eurecat.org/calendari/bnew-barcelona-new-economy-week-2022/

Comparteix