User login

El projecte europeu WATER-MINING : solucions innovadores per a la gestió eficient i intel·ligent de l’aigua
Edició/ 8 de July de 2020

El centre tecnològic Eurecat participa en el projecte europeu WATER-MINING que té l’objectiu de demostrar sistemes de gestió eficient i intel·ligent de l’aigua per avançar cap a una economia circular, mitjançant solucions innovadores per a la recuperació dels recursos de les aigües residuals, industrials i urbanes i de l’aigua de mar.

D’altra banda, el projecte WATER-MINING pretén que els productes finals amb valor afegit, com l’aigua, els productes químics de plataforma, l’energia, els nutrients i els minerals, proporcionin subministraments regionals de recursos per impulsar el desenvolupament econòmic.

Al llarg del projecte WATER-MINING, es buscarà millorar la gestió eficient i intel·ligent de l’aigua, integrant tecnologies innovadores en diferents llocs de demostració a Espanya, Xipre, Portugal, Itàlia i els Països Baixos.

El projecte WATER-MINING, liderat per la Universitat de Tecnologia de Delft (Països Baixos), està format per 38 socis de 12 països. El projecte està finançat amb 17 milions d’euros pel programa d’investigació Horizon 2020 de la Unió Europea.

Font:

https://eurecat.org/provaran-solucions-innovadores-gestio-eficient-intelligent-aigua/ 

 
Comparteix