User login

Formació empresarial en finances per autònoms i empreses
admin/ 20 de October de 2020

Els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac, amb el confinançament de la Diputació de Barcelona, ofereix aquest taller gratuït adreçat a persones autònomes i empreses

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ofereix un taller gratuït de Receptes per a gestionar amb èxit les finances de l’empresa adreçat a autònoms i empreses que vulguin gestionar els seus costos d'una forma més eficient. En aquest taller s'aprendrà d'una forma senzilla i pràctica a diagnosticar la situació financera del negoci i a fer una gestió més eficient dels costos i els marges per obtenir més rendibilitat. També s'ensenyarà a calcular les necessitats financeres de l'empresa i en cas necessari, com s'han de negociar els crèdits amb les entitats bancàries.

Aquesta formació està organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels ajuntaments de Ripollet  i  Montcada i Reixac.

El taller es farà online els dies 23 i 26 d'octubre de 9.30h a 12h i el 30 d'octubre de 9.30h a 12.30h.

Per a més informació o fer la inscripció s'ha d'enviar un email a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o trucar al telèfon 93 594 70 50 del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica.


Programa Taller Receptes per a gestionar amb èxit les finances de l'empresa

Comparteix