User login

Forma't des de casa en matèria de Gamification: MOOCS que venen
Josep Ramon Badia/ 4 de January de 2015

Et crida l'atenció saber què és gamification? O potser penses en la seva aplicabilitat en el teu àmbit professional (empresa, treball, idea innovadora, start up...)? O...potser tens ganes d'adquirir coneixements per a començar a construïr el teu nou futur professional! La gamificació no és un fenòmen, sino una realitat potent i creixent, amb més penetració dia a dia en tots els àmbits (salut, esports, empresa i RRHH, marketing, ensenyament, e-learning, e-commerce...) i amb un potencial de sortides professionals com pocs sectors ofereixen. Però en realitat estem parlant de tota una ciència, per la que hem de tenir uns coneixements arrelats i amplis per a desenvolupar.-nos en el seu cosmos amb solidesa i seguretat: conèixer les mecàniques, les dinàmiques, els elements, com influeix i sustenta l'anomenat storytelling tota proposta gamificadora, etc.

Per això us convido a participar a MOOC,s que es realitzen en diferents plataformes d'e-learning de prestigi, dirigits per Universitats internacionals d'alt nivell i amb ponents d'un prestigi indiscutible.

Plataforma / Títol Curs / Data Inici

COURSERA / Gamification (by Prof. Kevin Werbach-Wharton University of Pennsylvania) / 26-01-2015 a 13-03-2015

iversity / Serious Game Design and Development (Carlos Vaz de Carvalho, Paula Escudeiro, Joze Rugelj, Martin Sillaots, Olivier Heidmann-Multimedia & Learning Technologies Engineering Institute of Porto) / 13-01-2015 

Open2Study / Concepts in Game Development (by Dr. Clinton Woodward - Swinburne University of Technology) / 05-01-2015 a 03-02-2015

edX / Introduction to Game Design (by Prof. Eric Klopfer - Massachusetts Institute of Technology) / En curs, setmana 6, fins Març 2015)

Udacity / HTML5 Game Development (by Google) / Open: 8 setmanes

Aquestes són les propostes més destacades que venen o ja estan en curs purament centrades en gamificació o disseny basat en elements de jocs per a crear experiències irrenunciables que enganxin la teva audiència des del principi.

N'hi han molts més: alguns sense data d'inici (doncs ja s'han cursat i resten pendents d'una nova edició, sense confirmar), d'altres connectats amb la matèria de manera transversal, com poden ser cursos que tracten del storytelling, o la teoria de jocs, elements no aleatoris, o fins i tot, de programació d'apps, o en llenguatges específics com ANdrioid.....si investigueu bé per les plataformes trobareu una gran quantitat d'informació amb la que podreu crear-vos el vostre itinerari formatiu personalitzat, en base als vostres interessos, habilitats o els objectius que cerqueu.

I no cal dir, em mantinc a la vostre disposició per parlar de qualsevol aspecte amb el descrit, per compartir materials, lectures, etc. o suggerències respecte d'aquests cursos.

A jugar i a disfrutar ...des de casa!!

 

 

Comparteix

afegir comentari

Log in or register to post comments