User login

La Cambra de Barcelona i la Generalitat crean el Centre Blockchain de Catalunya
admin/ 28 de September de 2020

La Cambra liderarà el Centre Blockchain de Catalunya amb competències de difusió i sensibilització, formació, recerca, consultoria i organització d’esdeveniments.

La Cambra de Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya col·laboraran en el desenvolupament de projectes relacionats amb la intel·ligència artificial, la ciberseguretat, el New Space, la blockchain, el Pla DonaTIC i el Digital Innovation Hub de Catalunya.

A través d’un conveni marc de col·laboració, signat per la Cambra de Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals, s’impulsaran les tecnologies digitals avançades i el foment de l’economia digital. Aquest acord fixa actuacions conjuntes en àmbits com el New Space, la ciberseguretat i la intel·ligència artificial en matèria de sensibilització, dinamització de l’ecosistema local, elaboració d’estratègies, etc.

El conveni també preveu una col·laboració en el marc del Digital Innovation Hub per a la posada en marxa d’un ecosistema català d’innovació que faciliti a les empreses i les institucions l’accés a suport especialitzat, eines digitals i finançament per dur a terme la transformació digital del seu negoci. 

L’acord també inclou el desenvolupament de la tecnologia Blockchain i les Distributed Ledger Technologies (DLT), que permeten impulsar l’ecosistema empresarial i la generació de nous models de negoci associats a aquests àmbits.

Font:

http://premsa.cambrabcn.org/

Comparteix