User login

PERFIL Empreses

Nom

Parc de Recerca UAB

Perfil

Perfil: 
de 50 a 100
Autònom/a: 
no
Recerca, Desenvolupament i Innovació
Campus Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Cerdanyola del Vallès

El PARC DE RECERCA UAB és una eina de transferència de coneixements i de tecnologia entre dos sectors: la investigació i la indústria per a respondre a les necessitats del personal investigador, de l'emprenedoria i de les empreses.

Posa a disposició de les empreses un ampli ventall de serveis dirigits a la interacció entre recerca i empresa. L'objectiu és transferir el coneixement i la tecnologia generats dins de la universitat a la indústria i a la societat en general. Mitjançant aquests serveis, el Parc de Recerca UAB vol fomentar la comunicació i la col·laboració contínua entre l'empresa i la recerca.

El Parc engloba tots els centres, instituts i grups de recerca de la UAB i aquells no UAB que es troben a les seves demarcacions. Agrupa prop de 4.000 investigadors d'alt nivell provinents de variades disciplines científiques i, juntament amb l'Àrea de Valorització de la Recerca (ADVAR) de la UAB, ofereixen una sèrie de serveis a la comunitat investigadora.

 El PRUAB fomenta l'esperit emprenedor i ofereix una sèrie de serveis per promoure i assolir amb èxit la creació i el creixement d'una empresa.