Participació dels Agents Cívics a la 30a Cursa de Collserola
admin/ 17 de June de 2022

Dins dels Plans d'Ocupació cofinançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i realitzats per L'Ajuntament de Cerdanyola a través del Servei de Promoció Econòmica es duen a terme diverses actuacions per part de les Agents Cíviques participants en el programa DONA en col·laboració amb la Policia Local de Cerdanyola del Vallès, per la millora de l'espai públic i afavorir el civisme del municipi.

El passat dissabte 11 de juny va tenir lloc la 30a Cursa per Collserola, on les agents cíviques van col·laborar amb la Policia Local per garantir la seguretat i el bon desenvolupament de les activitats previstes.
Les treballadores han ajudat a la Policia Local amb la regulació del trànsit, reconduint als veïns i informant de les vies alternatives d'accés. De la mateixa manera que s'han restringit i controlat la mobilitat de patinets, vehicles de tota mena i qualsevol mena de mobilitat no permès al recinte de l'esdeveniment.

El control d'accessos ha estat la principal funció dels agents cívics que han contribuït a evitar aglomeracions i han garantit la fluïdesa d'aforament a les activitats.

La informació als participants ha sigut fonamental, ajudant a trobar els punts principals de l'esdeveniment i resolent qualsevol dubte que hagués pogut sorgir als assistents a la cursa.

Els treballadors van dur a terme la recopilació d'informes i la tramesa d'aquests a les autoritats corresponents dels desperfectes i deficiències a la via pública a causa de l'esdeveniment, per l'agilització de la seva reparació.

El treball de les agents cíviques ha estat una gran col·laboració per dur a terme les tasques de vigilància per garantir la seguretat i control dels participants de la 30a Cursa de Collserola i afavorir el civisme dels ciutadans que van acudir el dissabte.

Comparteix