User login

Segueixen les campanyes de donació de sang quinzenals aquest estiu a Cerdanyola
Edició/ 17 de July de 2020

Les properes jornades seran el 23 de juliol, el 6 i 20 d’agost i el 3 de setembre

Per donar sang, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat

Durant l’estiu, les donacions baixen a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang ha reforçat les campanyes de donació al juliol i agost per mantenir les reserves en els nivells habituals.

A Cerdanyola ja s’han realitzat tres campanyes i encara resten per fer-se quatre més. Totes es duran a terme al Teatre Ateneu de 10h a 14h i de 17h a 21h

  • Dijous 23 de juliol
  • Dijous 6 d’agost
  • Dijous 20 d’agost
  • Dijous 3 de setembre

A les diverses campanyes de donació de sang durant aquests darrers mesos hi ha hagut una alta participació i s’han recollit més de 450 donacions de sang. La regidora de Promoció de la Salut, Carme Arché, agraeix la solidaritat de totes les persones donants i especialment de totes aquelles que s'animen a donar sang per primer cop.

El Banc de Sang calcula que fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè apropar-se als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

 

Aquest estiu, reserva hora i ‘Multiplica’t per 10’

La campanya d’estiu proposa als ciutadans el repte d’aconseguir que 10 persones del seu entorn donin sang al juliol i agost. A més de donar sang, qualsevol persona pot utilitzar el ‘Multiplicador’, una eina que ens permet un enllaç propi per a compartir amb amics i familiars i animar-los a reservar hora per donar sang.

Des del web donarsang.gencat.cat/multiplicat es pot crear la imatge i un enllaç propi i compartir-lo directament des de Whatsapp o xarxes socials. A més, cada cop que algú reservi hora a través de l’enllaç, la persona que l’ha creat rebrà un correu electrònic avisant que s’ha sumat una nova donació al repte.

La campanya d’estiu es compartirà a les xarxes amb les etiquetes #etsIMPRESDCINDIBLE i #etsun10.

Comparteix