You are here

Markets News

El mercat de Les Fontetes tancarà durant el mes d'agost per realitzar el canvi de teulada, primera fase de la millora de la llotja que culminarà l'any vinent amb la remodelació de la façana del Pla de les Alzines.

Els Mercats Municipals de Les Fontetes i Serraperera han engegat la campanya de Nadal i ho han fet amb diferents activitats.

Els productors del Mercat Ecològic del Vallès organitzen el sorteig d'una panera entre els clients. Per cada compra, se'ls fa entrega d'una butlleta que cal emplenar.

Representants de la Junta de paradistes del Mercat Municipal de Les Fontetes han lliurat les seves reivindicacions a l’

Formatges, fuets, fruites de Lleida, melmelada, carn de porc i de vedella i fins i tot llavors i planter, són alguns dels productes verds que es vendran al Mercat Ecològic del Vallès el proper dissabte 11 d'abril.

La campanya d’aparcament gratuït iniciada pels voltants de Nadal, encara continua vigent.

L’Associació de Marxants de Cerdanyola ha rebut el reconeixement de l’Associació de Paradistes de Santa Coloma per aconseguir una baixada del 30% de les taxes als mercats sedentaris.

Coneixes Google Street View? Doncs ara ja es pot visitar per dins el Mercat de Serraperera amb un tour virtual que et permetrà moure't per les seves parades les 24 hores del dia, 365 dies l'any.

Pages