User login

PERFIL Empreses

Nom

OYONATE GONZÁLEZ Intellectual Property Lawyers

Perfil

Perfil: 
de 50 a 100
Autònom/a: 
si
Propietat Intelectual i Industrial
Avda.Creu Roja, nº 1-7, 2º-1ª
Cerdanyola del Vallès 08290

OYONATE GONZÁLEZ ADVOCATS ofereix el millor tracte personal i els serveis més eficaços tant a clients corporatius com a persones físiques, tenint capacitat de resposta i d’adaptació del seu capital humà als diferents requeriments. 

La firma es preocupa de conèixer els seus clients, els seus objectius, estratègies i operativa, estudiant la problemàtica econòmica i jurídica específica del sector econòmic –en el cas de clients corporatius- i proposant les solucions legals pragmàtiques des de una visió multidisciplinar. 

OyonateGonzález abasta la pràctica totalitat de les àrees de pràctica, de manera que defensen els interessos processals en totes les jurisdiccions i tribunals. No obstant, com estratègia d’especialització i factor diferenciador, ha orientat la seva activitat cap a àrees de negoci en les que aporta, per la seva experiència i coneixement, un valor afegit als seus serveis. Això permet aprofundir en el coneixement de certs mercats i donar un assessorament realment adaptat a cada negoci.