User login

L'Ajuntament signa convenis de col·laboració
Edició/ 26 de June de 2012

L’Ajuntament i els agents econòmics del territori sumen esforços per estimular l’economia local.

L’alcaldessa, en nom de l’Ajuntament, i els agents econòmics del territori: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de la Recerca de la UAB, i Associacions Empresarials Locals, han signat un conveni de col•laboració per impulsar l’economia local

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, afirma que és prioritari estimular l’economia local i  fomentar el increment de l’ocupació i que per això és important sumar esforços amb els agents del territori.

Per aquest motiu l’alcaldessa ha signat un conjunt de convenis de col•laboració amb els diferents agents econòmics del territori: associacions empresarials, Parc Tecnològic del Vallès, i Parc de la Recerca UAB, amb la voluntat de crear instruments, sinergies, i accions que afavoreixin i potenciïn conjuntament el desenvolupament local del municipi.

La cooperació es concretarà en la participació i en el compromís a l’hora d’assumir de forma conjunta els reptes que afecten a la ciutadania, a l’empresariat i a la comunitat en general de Cerdanyola. Es fomentarà i proporcionarà la transferència de coneixement, la cooperació empresarial el networking, la innovació i les TIC, les accions d’intermediació laboral, d’orientació professional, i de formació, vinculats amb l’àmbit de l’ocupació i d’empresa, a través de www.cerdanyolaoberta.cat.

En la signatura dels convenis han estat presents: de l’Ajuntament l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el tinent d’alcaldia responsable de Finances i Desenvolupament Econòmic, Francisco Ortiz. Per part de les entitats i institucions:  el Director General del Parc Tecnològic del Vallès, Francesc Martos,  el Director de la Fundació Parc de la Recerca UAB, Jordi Marquet, i els presidents de les associacions empresarials locals, Julio Aranda, Associació d’Empresaris de Cerdanyola, Josep Fernández, Associació d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès, i el vicepresident de l’Associació Cerdanyola Empresarial, Artur Porta.

Comparteix