User login

Conveni entre l'Ajuntament i l' ICF
Edició/ 27 de June de 2012

L'Ajuntament i l'Institut Català de Finances facilitaran l'accés a crèdits a emprenedors i empreses

Ajuntament i l’Institut Català de Finances han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar als emprenedors i empreses alguns dels crèdits que ofereix l’organisme de la Generalitat

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el Director General de l’Àrea de Negoci de l’Institut Català de Finances, Juan Martínez, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de reforçar el servei d'assessorament que es dóna als emprenedors i a les empreses des del Servei Municipal d'Ocupació, a la vegada que servirà per posar a l'abast d’aquests els productes financers que ofereix l'Institut Català de Finances amb condicions més avantatjoses.

Mitjançant el conveni, el Servei Municipal d’Ocupació formarà part de la Xarxa de Promotors Financers de l'Institut Català de Finances per a la difusió dels productes ICF entre les empreses i per a la canalització de propostes de finançament a l’ICF.

Actualment l’Institut Català de Finances ofereix diferents línies de crèdit, segons els objectius: una línia de crèdits va destinada a autònoms, microempresas i petites i mitjanes empreses del sector de comerç amb préstecs o lísings que tenen l’ajut de garantia d’un 70% per part de l’Institut Català de Finances. Una segona línia és d’avals per facilitar a les empreses l’accés al finançament de capital circulant, atorgat per les entitats financeres. Una tercera línia està destinada al finançament d’inversions en actius fixos, i una altra al finançament d’ampliacions de capital. També ofereixen crèdits promoguts conjuntament amb ACC1Ó, destinats al finançament d’inversions que fomentin la internacionalització, la innovació i la industrialització.

L’alcaldessa, Carme Carmona, afirma que aquest conveni és un pas més en el treball que s’està fent des del govern per incentivar l’economia local. En aquest sentit, l’alcaldessa comenta que l’Institut farà de garant per accedir als crèdits que els permeti iniciar o continuar amb un projecte.

 

Font i fotografia: notícia de www.cerdanyola.info 26/06/2012

Comparteix