User login

La UAB i Indra col·laboraran en R+D+I
Edició/ 17 de September de 2012

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ferran Sancho, el director d'Innovació d'Indra, José Luis Angoso, i el director de Relacions amb Universitats de la multinacional tecnològica, Carlos Fernández, han presentat avui 13 de setembre al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, el conveni marc de col·laboració assolit per ambdues institucions per tal de dur a terme de manera conjunta diferents activitats en l'àmbit de l'Investigació i el Desenvolupament.

Ambdues institucions impulsaran la signatura de convenis específics entre Indra i diferents grups de recerca de la UAB, així com el desenvolupament de projectes conjunts d'R+D+i en diferents línies d'activitat, entre d'altres, les associades al sector aeronàutic. Igualment, està previst promoure les relacions acadèmiques per a la realització de seminaris i sessions de formació, l'intercanvi d'experiències i la mobilitat de professors i alumnes de postgrau de la UAB per a la formació en temes de recerca a Indra.

Aquest acord crea un marc estable de cooperació i reforça la relació de la multinacional amb la UAB, que des de 2007 han col·laborat en diferents projectes de R + D + I especialment en l'àmbit aeroespacial. Indra és ja un dels membres del Clúster d'Innovació Tecnològica en Gestió Aeronàutica de la UAB, una de les principals apostes del UAB Campus d'Excel · lència Internacional, juntament amb associacions com BAIE (Barcelona Aeronautics & Space Association) i empreses punteres del sector.

La universitat com a font d'innovació i talent

Indra s'emmarca aquesta iniciativa dins del seu compromís amb la innovació, base del seu negoci i eix de la seva sostenibilitat com a companyia. En el seu model d'innovació oberta, la companyia busca i potencia la innovació internament, però també a través de la seva relació amb clients, socis, proveïdors, universitats i institucions del coneixement i amb la societat en general.

Per a la multinacional de TI la universitat és la font de coneixement imprescindible que li permet mantenir aquest compromís amb la innovació. Per això manté relació amb unes 200 universitats i centres de recerca, principalment a través de càtedres, acords i projectes de R + D.

 

Font i fotografia: notícia de www.uab.es 13/09/2012

Comparteix