User login

La Nit de Cerdanyola Empresarial
Edició/ 5 de October de 2012

CERDANYOLA EMPRESARIAL ORGANITZARÀ “ LA NIT DE CERDANYOLA EMPRESARIAL” EL PROPER 30 D' OCTUBRE
Es comptarà amb la presència del Conseller d'Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Francesc Xavier Mena i es concediran els primers reconeixements a empreses de la nostre ciutat.

La patronal local, Cerdanyola Empresarial, està organitzant la primera edició de “LA NIT DE CERDANYOLA EMPRESARIAL”, un gran acte que preveu congregar al voltant de 400 assistents, i el programa del qual serà molt variat i atractiu.

“LA NIT” vol ser un acte de reconeixement a aquelles empreses i emprenedors de la nostra ciutat, per aquest motiu es realitzarà el lliurament de 8 reconeixements a empreses, emprenedors, entitats... en diferents categories com són la internacionalització, el foment del treball, la responsabilitat social, el vincle amb la ciutat... entre d’altres.
També el comerç i la restauració hi seran presents amb un reconeixement en cada categoria. Tant les Associacions de Comerciants com el Gremi d'hostaleria i turisme del Vallès Occidental i Turisme han confirmat el seu suport a La Nit de Cerdanyola Empresarial.

Paral•lelament, el ROTARY CLUB de Cerdanyola farà entrega en l’acte, d’una important beca a un/a emprenedor/a de la ciutat, beca que no només serà econòmica, sinó que també serà de serveis empresarials gratuïts per ajudar a posar en marxa el projecte.

El Conseller d ‘Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, hi serà present i la vetllada serà amenitzada i moderada per Jaume Barberà, reconegut periodista econòmic-empresarial (Director del programa Singulars de TV3), qui a més farà una ponència.

Segons Lluís Sisquella, President de Cerdanyola Empresarial, “volem que això sigui un acte de la ciutat, dels seus emprenedors, dels seus petits empresaris i autònoms, i en general de tots aquells que lluiten dia a dia amb il•lusió per crear, per ser millors i aportar el seu gra de sorra a la ciutat i la societat”.


“LA NIT és el nostre acte, el del nostre territori i sens dubte un marc inigualable de networking i coneixement, on esperem reunir més de 400 assistents per que passin una estona agradable i estableixin relacions interessants i productives”.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès està participant de forma activa en l’organització de la Nit Empresarial i en la primera beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria, amb el propòsit de facilitar dinàmiques que potenciïn el creixement econòmic local, així com en la consolidació d’una xarxa de col•laboració transversal entre els diferents agents del territori.

L’assistència està oberta a tot/a interessat/da. Les inscripcions ja estan obertes.

La NIT compte amb el suport institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i diversos patrocinadors i col•laboradors com LA CAIXA, EPSON, SISQUELLA, MH INDUSTRIAS, PUIGFEL, GOLDEN PARK, GARCIA I PONS ABOGADOS, MRC INTERNATIONAL TRAINING, GRUP CATALONIA, MARANGES, PARC TECNOLOGIC DEL VALLES, ASSOCIACIO DE COMERCIANTS SANT RAMON CASC ANTIC, ASSOCIACIO DE COMERCIANTS EL ROVELL DE L'OU, ASSOCIACIO DE COMERCIANTS FONTETES COMERÇ I SERVEIS, ASSOCIACIO DE COMERCIANTS  ST. ANTONI BONASORT, EIX COMERCIAL ESTACIO CERDANYOLA CENTRE, EL GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DEL VALLÈS OCCIDENTAL I BARCELONÈS, ROTARY CLUB CERDANYOLA, ASSOCIACIO DONES EMPRESARIES DEL VALLES, ASSOCIACIO D’ EMPRESES DEL PARC TECNOLOGIC DEL VALLES, HOTEL CAMPUS UAB, TOT CERDANYOLA, CERDANYOLA AL DIA, CIT, PIMEC ...i molts més...

Adjuntem el flyer de La Nit de Cerdanyola Empresarial.

 AttachmentSize
flyer.pdf1.74 MB
Comparteix