Pierre Fabre i Merz signen un acord
Edició/ 9 de October de 2012


Els laboratoris farmacèutics Pierre Fabre (França), amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, i Merz Pharmaceuticals (Alemanya) han signat un acord de col·laboració relatiu a la comercialització dels injectables Glytone®, utilitzats en dermatologia estètica per eliminar les arrugues.

Mitjançant aquest acord, Merz es converteix en el propietari dels drets mundials dels productes injectables Glytone® a força d'àcid hialurónic i s'encarreguen de la seva comercialització a partir del passat mes de setembre. Els Laboratoris Pierre Fabre segueixen sent els propietaris de la marca Glytone® i continuaran al mercat nord-americà, on la marca no comercialitza els injectables d'àcid hialurónic.

Aquest acord reforça l'estratègia de Merz en el camp de la medicina estètica, un mercat de diversos milions d'euros en fort creixement. Glytone® posseeix un ampli ventall d'injectables d'àcid hialurónic reconeguts per la seva eficàcia antiarrugues, remodelació del volum facial, hidratació de la pell i millora del to de la pell. Els productes Glytone® han demostrat la seva eficàcia clínica i presenten un extraordinari nivell de seguretat garantit per la R+D+I dels Laboratoris Pierre Fabre.

"Aquest projecte, en col·laboració amb Pierre Fabre, reforça la nostra posició mundial en dermatologia estètica" ha declarat Hans-Jörg Bergler, Director Corporatiu de Desenvolupament del grup Merz. "Després de l'adquisició de BioForm en 2010, aquest nou projecte demostra la nostra voluntat de reforçar el nostre catàleg de productes amb l'ajuda de productes altament innovadors. Tenim la intenció de treballar estretament amb els Laboratoris Pierre Fabre en la integració dels omplidors Glytone® al nostre catàleg mundial de productes i identificar oportunitats d'expansió aprofitant la nostra experiència complementària en dermatologia estètica".

Després de vint anys, la marca ofereix 9 gammes completes de cures dermocosmétiquess i una altra de peelings. Uns productes recomanats per dermatólegs i aplicats en centres mèdics de dermatologia estètica.

"Els Laboratoris Pierre Fabre estem molt satisfets amb aquest acord amb Merz i convençuts que els nostres omplidors Glytone® d'àcid hialurónic obtindran un important creixement global en formar part de la cartera de Merz" ha declarat Frédéric Desdouits, Director Global d'Associacions, Adquisicions i Intel·ligència dels Mercats del grup Pierre Fabre i va afegir que "Pierre Fabre continuarà amb la distribució als Estats Units dels productes Glytone® en l'àmbit dermatológic".

 

Font: notícia de www.med-estetica.com 04/10/2012

Comparteix